Muzikale Klanken

Muzikale Klanken

Wat kost het om uit te zenden?

Veel mensen genieten elke zondagmorgen van het TV-programma Muzikale Klanken, geproduceerd door Stichting muzikale beleving. Elke zondagmorgen koorzang, samenzang en instrumentale muziek op nationale televisie. Wat veel mensen niet weten is dat het de stichting veel geld kost om Muzikale Klanken te maken en uit te zenden. Elke week opnieuw.

Uitzenden

Om te mogen uitzenden op SBS6 moet de stichting een vergoeding betalen. Iedere keer per aflevering. Inkomsten uit het reclameblok komen niet ten goede aan de stichting.

Locaties

Kerken en concertzalen waar Muzikale Klanken wordt opgenomen vragen een vergoeding. We proberen meerdere afleveringen per opnamedag op te nemen om kosten te besparen.

Productie

Camera's, licht en geluid moeten gehuurd worden. Daarnaast moet een aflevering gemonteerd worden. Dit kost veel uren per aflevering. Iedere week weer.

Wat kost het concreet per aflevering?

De kosten per aflevering zijn momenteel 7.500 euro. Dat komt dus neer op 30.000 euro per maand. U begrijpt dat zonder donateurs en sponsoren Muzikale Klanken niet kan bestaan. Deze kosten zijn overigens voor een televisieproductie nog relatief laag, dit komt mede doordat wij veel met vrijwilligers werken.

Waarom Muzikale Klanken?

Het is ons doel een christelijk geluid te laten horen (en zien) op nationale televisie. Veel mensen hebben steun aan de wekelijkse uitzending die gevuld wordt met christelijke muziek en een bemoedigend woord. We brengen muziek met een missie!

Heeft u vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen per mail via support@muzikaleklanken.nl. Wij streven ernaar uw vraag binnen 5 werkdagen te beantwoorden.