Muzikale Klanken

Vaak gestelde vragen

De meest gestelde vragen en antwoorden

Zijn jullie een commerciële instelling?

Nee. Wij zijn een culturele ANBI-stichting (Stichting muzikale beleving). Muzikale Klanken wordt geproduceerd met als doel een christelijk geluid op nationale televisie te laten horen, gericht op (traditionele) koor- en samenzang.

Wanneer zenden jullie het tweede seizoen uit?

Op dit moment zijn we druk bezig met fondswerving voor het uitzenden van een tweede seizoen. We hopen z.s.m. een tweede seizoen te kunnen uitzenden op nationale televisie.

Waarom werd het programma onderbroken door reclame?

Commerciële TV-zenders en reclames zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hier konden we voor het 1e seizoen helaas niks aan veranderen. Wij zijn aan het onderzoeken of dit anders kan voor het 2e seizoen.

Kunnen jullie mijn koor uitzenden?

Verzoeken voor deelname aan het programma kunnen worden gemaild naar support@muzikaleklanken.nl. Stuur a.u.b. ook een recente geluids- en/of beeldopname (mag amateuropname zijn).

Kan ik een eenmalige gift doen?

Wij willen graag wekelijks uitzenden, daarom is het belangrijk om vaste maandelijkse donateurs te hebben. Is het voor u op dit moment niet mogelijk om maandelijks te doneren dan kunt u ook eenmalig een gift overmaken. Ook daar zijn wij natuurlijk blij mee! Klik hier om eenmalig te doneren.

Waarom hebben jullie donateurs nodig?

Wat veel mensen niet weten is dat het de stichting veel geld kost om Muzikale Klanken te maken en uit te zenden. Wij krijgen geen vergoeding van de zender maar moeten betalen om te mogen uitzenden. Klik hier voor meer uitleg over de kosten die we als stichting maken.