Muzikale Klanken

Muzikale Klanken

Helpt u ons mee? Word donateur en vertel anderen over Muzikale Klanken. Klik op de onderstaande icoontjes om de website van Muzikale Klanken te delen op sociale media.

Word donateur van Muzikale Klanken

Met uw maandelijkse donatie steunt u Stichting muzikale beleving in het maken van het programma Muzikale Klanken en zorgt u ervoor dat er meer traditionele koor- en samenzang komt op nationale televisie en YouTube.

Vul hieronder alle gegevens in en druk op verzenden om ons maandelijks te ondersteunen. Na het versturen wordt uw aanmelding handmatig gecontroleerd en krijgt u meer informatie.

Wij willen graag wekelijks uitzenden, daarom is het belangrijk om vaste donateurs te hebben. Is het voor u op dit moment niet mogelijk om maandelijks te doneren dan kunt u ook eenmalig een gift overmaken. Klik hier om eenmalig te doneren.

Wij zijn een culturele ANBI-stichting. Particulieren mogen daarom in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

    Ik heb bovenstaande informatie gecontroleerd. Het bedrag dat ik heb geselecteerd is het bedrag dat ik per maand wil doneren.

    Nieuwsbrief Muzikale Klanken

    Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.